Reviews

Klus voor Chris heeft ook reviews op google. Klik hier om deze te bekijken. 

5 sterren
5/5

Wij waarderen Klus voor Chris met 5 sterren, hoe wij Chris hebben ervaren? Als een hele betrouwbare en behulpzame klusjesman die zijn afspraken goed nakomt. Kortom een secuur en hardwerkende man en zullen hem voor toekomstige klussen zeker weer contacteren. 

– Emanuël & Nathalie

5 sterren
5/5

Chris is een nette werker, komt afspraken na en erg fijn in de communicatie. Erg tevreden over zijn werk. 

– Esther van der Laan

5 sterren
5/5

5 Sterren omdat we heel tevreden zijn over het afgesproken en extra werk dat je gedaan hebt! 

– Rianne

5 sterren
5/5

Wij zijn erg blij met het werk dat Chris heeft gedaan. Hij maakt duidelijke afspraken, levert goed werk af en werkt erg netjes. We bellen hem zeker als we een nieuwe klus hebben. 

– Marijke

5 sterren
5/5

Hij is een aardige man die zeer betrouwbaar overkomt, ook werkt hij hard en nauwkeurig. Hij heeft, met onze hulp, de oude keuken gesloopt en een nieuwe erin gezet. Geen van ons had dit eerder gedaan, maar dit klusje is heel mooi geworden. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

– Rick en Tiara de Jong

5 sterren
5/5

Vorige week Chris hier gehad voor de voor- en achtertuin. Boom snoeien, grindtegels met hoge druk gereinigd. Gras gemaaid, tuinmeubilair gereinigd. In 1 woord KLASSE. Chris levert fantastisch werk af.

– CS van den Steen

5 sterren
5/5

Vriendelijke man/kerel die netjes in zijn werk is, dekt/plakt alles mooi af. Heeft netjes werk geleverd, voor een volgende klus zou ik eerst Chris berichten.

– Suus en Marian

5 sterren
5/5

Chris communiceert snel, prijs is helder, duidelijke afspraken mee te maken. Werkzaamheden zijn snel en belangrijk; goed uitgevoerd!

– Hugo

5 sterren
5/5

Chris reageert snel op vragen en berichten en is duidelijk over het werk dat hij voor je kan doen. Hij neemt zijn vak zeer serieus en is trots als de klus goed is afgerond. Daarnaast is het een vrolijke, vriendelijke man om over de vloer te hebben. Ik zou zeggen: Bellen als je een klusje hebt!

– Mirjam

4 sterren
4/5

Ik heb Chris als een leuke, spontane man ervaren. Levert goed werk en komt zijn afspraken na.

– Sandra

5 sterren
5/5

De eerste klus van Chris zit er bij ons op. Chris heeft goed schilderwerk afgeleverd. Het is heel netjes gedaan, hij werkt hard door en is heel secuur. Hij is vriendelijk, reageert snel en maakt duidelijke afspraken. We zijn erg tevreden! Voor een volgende klus vragen we hem graag weer.

– Fam. de Groot

5 sterren
5/5

Chris reageerde binnen 2 uur, de afspraak gemaakt om te komen kijken en dezelfde dag nog netjes gerepareerd. Netjes werk geleverd.

– Jeanette 

5 sterren
5/5

Chris is een hele vrolijke , vriendelijke man. Legt alles goed uit en werkt goed. Zal hem voor een volgende klus zeker weer vragen. Ik geef hem een dubbele 5!!

– Hetty Hoevers

5 sterren
5/5

Chris levert secuur werk af en werkt zeer netjes. Prima werk. Goed materiaal en ook de levering is correct uitgevoerd. 

– Gert

5 sterren
5/5

Chris heeft zeker 5 sterren verdiend omdat hij een prachtige schutting heeft geplaatst. Ik ben zeer tevreden! Tevens nog een hondenluik in de keukendeur gezet, toppie!

– Mia

5 sterren
5/5

Het klusbedrijf van Chris heeft tot volle tevredenheid bij mij de bovenverdieping geschilderd. Het is een vrolijke en zeer correcte jonge ondernemer, die zijn afspraken ook nakomt! Ik beveel hem voor het schilderwerk zeer zeker aan!

– Ton Koopman

5 sterren
5/5

Alle drie de klussen zijn naar tevredenheid gedaan. Je hebt ook nog moeite gedaan om niets te beschadigen en om zo min mogelijk rommel te maken. 

– A. Venhoek

5 sterren
5/5

Ik geef Klus voor Chris 5 sterren, zeer vriendelijk. Spontaan en heel netjes en betrouwbaar in zijn werk. Zal zeker volgende keer weer een beroep op hem doen. Ben dik tevreden.   

– Diana Nijboer

5 sterren
5/5

Ik geef je 5 sterren. Chris is iemand die wat hij doet ook goed doet. Hij werkt secuur en netjes. Ook denkt hij mee waar nodig. Heeft u hulp nodig, vraag dat dan aan Chris. 

 – Fam. van der Garde

5 sterren
5/5

Ik heb de tegels buiten schoon laten maken door Chris met een hogedrukreiniger met borstel. Heel erg netjes gewerkt en alles opgeruimd. Een echte aanrader voor klussen in en om het huis. En ook is hij heel beleefd en vriendelijk.   – Joke van der Meijden

5 sterren
5/5

Ik vind dat je netjes werkt en goed over de prijs communiceert en bent respectvol. Al met al een goede ervaring en een aanrader!   – Marit

5 sterren
5/5

Wat mij betreft verdien je 6 sterren! Dank voor alle efficiënte hulp, het meedenken en bijspringen. We zullen je hulp in de toekomst vaker vragen! We kunnen je bedrijf aan iedereen aanbevelen.   – Hanne de Wilde-Derksen

5 sterren
4.5/5

Chris heeft in mijn woonkamer en de slaapkamers op de eerste verdieping zeer netjes en vakkundig laminaat gelegd. Ook de badkamer heeft hij netjes geschilderd met schimmelwerende verf. Helemaal tevreden!  – D. van der Burg

5 sterren
4.7/5

In onze Bed & Breakfast aan huis heeft Chris keurig laminaat gelegd. Zeer tevreden! – D. de Baan

5 sterren
5/5

Mijn tuin had nodig een opfrisbeurt nodig. Chris heeft alle tegels schoongemaakt met de hoge drukspuit, en ook gelijk even de tuinstoelen schoon gespoten. Het is allemaal weer als nieuw. Bedankt! – Esther 

Neem Contact op

    Deze website is gemaakt door www.jouwsitegemaakt.nl